Home      Personal training      Tarieven      Reviews     Over ons     Contact

Over Ons

Over Ons

Over Ons

Garage Gym

Sporten heb ik echt met de paplepel meegekregen. Mijn vader was voetbaltrainer en hij heeft mij ook kennis laten maken met de sport boksen. Eerst vanaf de zijlijn en niet veel later stond ik naast hem ook als trainer. Sporten en coachen zijn altijd mijn passies geweest.

Tijdens mijn opleiding in 2002 op de politieacademie is deze passie alleen maar sterker geworden. 
Ik hou ervan om mensen hun grenzen te laten verleggen en heb diverse sport- en coaching opleidingen met succes gevolgd, waaronder die voor Personal Trainer.

Het mooiste vind ik als de gestelde doelen worden bereikt. Dit kan variëren van afvallen tot spiermassa opbouw, maar ook voor diverse sporttesten waaronder voor de politie.

Na Beachfit personal training in Delft met plezier te hebben opgezet en uitgebouwd en twee jaar achter elkaar de Dutch Fitness Award uitgereikt te hebben gekregen, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. 

Nu een nieuwe uitdaging onder de naam Personal Training Studio:
GARAGE GYM in Rhoon.

Video afspelen

WE MAKE YOU FEEL FIT

  • Wil jij je fitter voelen zodat je meer kan genieten van leuke activiteiten met je familie, partner of vrienden?
  • Wil jij je energieker voelen zodat je een top prestatie kan leveren op je werk?
  • Wil je pijnvrij bewegen door zowel fysiek als mentaal in balans te zijn?
  • Of wil je afvallen zodat je je lekkerder in je vel voelt?

Meld je dan nu aan bij GARAGE GYM