Home      Personal training      Tarieven      Reviews     Over ons     Contact

Personal Training

Personal Training

Personal Training

Wil jij je fitter voelen?

Pak het dit keer écht goed en professioneel aan en huur een Personal Trainer in. Trainen in een privé studio en in alle rust aan je doelen werken. Je staat er niet alleen voor. Wij begeleiden je stap voor stap, zodat jij je doelstellingen niet alleen behaalt, maar ook behoudt.

We werken met verschillende soorten trainingen, maar luisteren altijd naar jouw wensen. Zie hier onder een aantal van onze trainingen.

Krachttraining

Krachttraining heeft als doel het behalen van een gezond en goed geproportioneerd lichaam. Het betekent simpelweg dat je door middel van weerstand je lichaam gaat versterken.
Krachttraining maakt je niet gelijk een spierbundel. Met krachttrainingen in een gedoseerde vorm zorg je voor vetverbranding, een juiste lichaamshouding en meer energie. Maar het zorgt ook voor spieropbouw.
Krachttraining is goed voor iedereen, ongeacht leeftijd, doelstellingen of geslacht.
Door je lichaam sterk te maken worden dagelijkse bezigheden makkelijker, je hebt en krijgt meer energie en je voelt je fitter.
Ben je een beginner of juist al meer gevorderd? We passen de trainingen op jouw niveau aan!

HIIT Training

Ben jij toe aan een lichamelijke maar ook vooral mentale uitdaging en wil je snel resultaat behalen? Dan is de HIIT-training zeker iets voor jou!
HIIT betekend (Hoge intensiteit intervaltraining.
Het is een zware trainingsvorm van waarin je zeer intensieve inspanningen afwisselt met pauzes van enkele seconden tot enkele minuten. 
Je kan HIIT gebruiken om bijvoorbeeld af te vallen of om je conditie te verbeteren.

Cardioboxing

De laatste jaren is boksen als work-out ontzettend populair geworden en dat is maar goed ook: de sport maakt je sterker en alerter!
Tijdens Cardioboxing worden diverse elementen van het boksen en andere vechtsporten gecombineerd met fitness.
Je kunt je algehele lichamelijke conditie verbeteren. We zullen je technieken uit het boksen aanleren, aan je conditie werken en je motiveren door te zetten.

Garage Gym (1)

Beweging is zeer belangrijk voor het verbranden van vet, sterkere spieren en een gezondere leefstijl. Verbeter je gezondheid, ervaar meer energie en creëer een lichaam waar je je comfortabel mee voelt.

Wij hebben voor iedereen een passende oplossing, en we zijn pas tevreden zijn als jij dat ook bent. 
De trainingen vinden plaats in een exclusieve privé personal training studio, dus je traint altijd in alle privacy. Je hebt geen last meer van overvolle sportscholen, maar een trainingsruimte voor jou alleen.
Met persoonlijke begeleiding helpen we jou bij het bereiken van jouw fysieke (en mentale) wensen.
Voor het behalen van de beste resultaten is het daarom belangrijk om een balans te vinden tussen je training, voeding en leefstijl.

WE MAKE YOU FEEL FIT