Home      Personal training      Tarieven      Reviews     Over ons     Contact

Reviews

Reviews

Reviews

Sinds kort ben ik weer terug bij Gül na een lange pauze. De training is afwisselend, leuk en uitdagend. Gül geeft duidelijke instructies hoe de oefeningen goed en correct moeten worden uitgevoerd. Ze motiveert zodanig dat ik er helemaal voor wil gaan mijn doelen te bereiken. Verder hanteert ze een holistische aanpak die zowel goed is voor mijn lichamelijke als geestelijke staat. Ik zit zoveel beter on mijn vel sinds dat ik weer terug ben. Als je echt aan jezelf wilt werken dan is Gül de person to go to.

Tamara
5/5

Echt een aanrader! Sinds een paar maanden train ik bij Gül, na 16 jaar niets aan sport te hebben gedaan. De trainingen zijn afwisselend, uniek en super leuk waardoor ik iedere week weer met veel plezier ga sporten. Gül daagt mij bij iedere training uit om net iets verder te gaan dan dat ik denk dat ik kan. Mijn conditie en kracht zijn hierdoor al enorm verbeterd. Gül heeft veel PT ervaring & kennis en is een super lieve, betrokken, professionele, geduldige en motiverende coach. Gezellig, maar ook streng als ik dat nodig heb

Mascha
5/5

Ik train nu al een jaar bij Gül. Naast mijn drukke baan waar ik veel uren aan besteed maak ik graag 2 keer per week tijd voor een training bij Gül. Ik voel mij fitter dan ooit. Mijn spiermassa is ook toe genomen en heb nu een mooi atletisch body. Blijf nog lekker trainen bij Gül. Vooral haar studio en aanpak is echt super.

Marcel
5/5

Het sporten bij Gul is echt top! Ze geeft goede uitleg ik ben geen ervaren sporter en hou er eigenlijk helemaal niet van maar bij Gul voel ik mij op mijn gemak en ze heeft t voor elkaar gekregen dat ik het leuk ben gaan vinden en er zelfs naar uit kijk om weer te gaan. Ik zou het iedereen aanraden om op deze manier te sporten

Arjan
5/5

Na jaren lang lid te zijn geweest van een sportschool waar ik vooral contributie betaalde en mijzelf niet kon motiveren om te trainen, ben ik in contact gekomen met Gül.. Resultaat? 16 kg afgevallen en een stuk fitter en energieker in het leven! Vanaf dag 1 weet Gül mij te motiveren en haar kennis van sporten en voeding over te dragen.. Ik kan iedereen die tegen het zelfde probleem als mij aanloopt adviseren naar Gül toe te gaan.

Jeroen
5/5

Ik train nu ruim 2 maanden met Gül en kan het iedereen aanraden. De lessen van Gül werken verslavend! Nooit verwacht dat ik met zoveel plezier zou sporten. Ze zorgt voor veel variatie in de trainingen waardoor geen enkele week saai is. Ook word er goed op lichaamshouding gelet, wat ik erg belangrijk vind. Ik voel me zelfverzekerder, veel energieker en fitter. Ook mentaal heb ik flinke stappen gemaakt. Ik ga door met trainen en nieuwe doelen behalen! Gül je bent een topper!

Lesley
5/5

Eindelijk iemand die mij goed kan motiveren om te sporten... Ik ga met veel plezier naar haar lessen,lekker afwisselend en tegelijk goede adviezen over de voeding.. Ik voel me zelf fitter en zelfverzekerd door de lessen bij Gül,die ze geef met zoveel passie en plezier.... Ook heel handig dat zij werkt met een strippenkaart... Laat de zomer maar komen!!! Ik ben bikiniproof dankzij Gül!!! Echt een aanrader

Irene
5/5

Nu een goede maand aan het trainen met Gül en ik ben super blij dat ik de stap genomen heb. Werkelijk een bloedhekel aan sporten, maar ik ben nog niet één keer met tegenzin naar de trainingen geweest. Het is gevarieerd, uitdagend, professioneel en vooral heel persoonlijk. En dat is precies wat ik zocht. Dus op naar een fitter, gezonder en vooral slanker lichaam!

Shelly
5/5

Laat hieronder je review achter

Copyright © 2022 NVY Fotografie