NVY

Home      Tarieven      Portfolio     Over ons     Contact     Erkend leerbedrijf     Informatie

NVY Fotografie

Portrait Photographer

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf die jou en/of je familie op de foto zet?
Samen komen we tot een prachtig eindresultaat met foto’s die je voor altijd dierbaar zullen zijn.

Mij passie ligt voornamelijk bij het maken van een stijlvol portret. Ik je op een natuurlijke wijze vast en daarbij speelt licht een grote rol. Ook belangrijk hierbij is de sfeer tijdens de fotoshoot. Als jij (of je kind) je op je gemak voelt, zal dat zichtbaar zijn in het eindresultaat. Daarom zal ik mijn best doen om te zorgen voor een ontspannen sfeer.

Je bent van harte welkom in mijn studio in Rhoon. Heb je liever dat ik de set bij jou thuis opbouw? Dit is ook mogelijk.
Bekijk mijn portfolio voor een voorproefje van de mogelijkheden!

NVY Fotografie

Over NVY Fotografie

Mijn naam is Kimberley en ik heb altijd een voorliefde gehad voor fotografie. Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar fotograaf. Fotografie is mijn passie. Graag zet ik mensen op de foto zoals ze zijn!

Tarieven

Informatie

Over NVY

Reviews

Wat een geweldige foto’s heb ik vandaag ontvangen, ik kon gewoon niet kiezen! Was best een beetje zenuwachtig of het zou lukken maar Marieke heeft zoveel geduld gehad met mijn dochtertje. Deze vrouw weet echt wat ze doet en ze doet het ook zooo leuk. Mijn dochtertje was gelijk weg van haar en die vond het heel gezellig dat ze binnen overal even mocht kijken. Wij komen zeker weten weer terug!

Mariesa
5/5

Echt, wat een fantastische foto’s hebben wij mogen ontvangen. Het kiezen was erg lastig want oh wat zijn ze mooi. Bedankt voor de goede lieve zorgen en ook het geduld want ja een (ons) jongetje van 1,5 jaar oud is nog niet gewend om netjes stil te zitten haha. Wij zijn ontzettend tevreden en zouden zeker weer terug gaan naar lieve Marieke!

Sylvia
5/5

Wat een onwijs lieve vrouw. Zo veel passie voor der werk en waar ze ook nog is onwijs goed in is. Het kiezen was niet makkelijk maar wij zijn zo blij met de mooie fotos. Bedankt!

Malissa
4.6/5

Wat een mooie foto's, we zijn er echt heel blij mee. Ook fijne communicatie in wensen vooraf bespreken. Daarna het snelle afhandelen. Dank je wel om onze jongens zo mooi op de foto te krijgen.

Suzanne
5/5

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00–15:00
09:00–15:00
09:00–15:00
09:00–15:00
09:00–15:00
09:00–14:00
Gesloten

Buiten deze tijden kan er wel gewoon contact worden opgenomen

Copyright © 2022 NVY Fotografie

NVY