Projecten

Een greep uit onze succesvolle klanten

Hieronder vind je een selectie van projecten,
waar we met veel plezier aan hebben mogen werken

Webdesign Laptop versie (1)

Reviews

“Na zoveel teleurstellingen met eerdere samenwerkingen, ben ik gestuit op de team van Impulse Digital
Ik ben super tevreden met hun inzet en begeleiding die zij gedaan hebben voor mijn salon en ik ben nu ook uitgebreid naar meerdere salons!” 
Sonia C.
Wax & Laser studio Medusa
“Als nieuw restaurant in Capelle aan den. IJssel kwamen wij handen tekort bij onze marketing en social media werkzaamheden. Wij hebben nu een geweldige website dankzij Impulse Digital en een leuk bedrijfsfilmpje. Wij zijn erg blij met de service en het eindresultaat” 
Kadir E.
Meqan Restaurant
“Impulse Digital heeft in no-time mijn website volledig in elkaar weten te zetten. Ik ben erg te spreken over de mate van eigen inbreng die ik kon hebben in het concept en heb nu een prachtige 2e website staan.“
Alissa H
Mindset coach
“Dit bedrijf raad ik iedereen aan! Eindelijk een professionele en betrouwbare ICT bedrijf die doen wat ze zeggen. Bovendien is de prijs- kwaliteitverhouding uitstekend. We zitten nog in het proces, maar ik ben ze al erg dankbaar voor de ontwikkelingen. Kortom, mooi bedrijf met fijne mensen!” 
Natali J.
By Lika schoonheidssalon

De voordelen van Impulse Digital

Wij hebben de juiste ervaring in huis om jouw bedrijf zich te laten onderscheiden. We leveren niet alleen een visueel aantrekkelijk webdesign maar helpen je ook met het ontwikkelen van een concept, zorgen ervoor dat jij online wordt gevonden en dat jouw website gebruiksvriendelijk is.