Projecten

Een greep uit onze succesvolle klanten

Hieronder vind je een selectie van projecten,
waar we met veel plezier aan hebben mogen werken

Reviews

“Impulse Digital heeft in no-time mijn website volledig in elkaar weten te zetten. Ik ben erg te spreken over de mate van eigen inbreng die ik kon hebben in het concept en heb nu een prachtige 2e website staan.“
Alissa H
“Na zoveel teleurstellingen met eerdere samenwerkingen ben ik gestuit op de team van Impulse Digital en ik ben super tevreden met hun inzet en begeleiding die zij gedaan hebben voor mijn salon!
Daarnaast apprecieer ik de regelmatig contacten die zij onderhouden met mij, dit is naar mij mening een blijk persoonlijk begeleiding, interesse maar ook van groot professionaliteit.”
Sonia C
“Als nieuw restaurant in Capelle aan den IJssel kwamen wij handen tekort bij onze marketing en social media werkzaamheden. Wij hebben nu een geweldige website dankzij Impulse Digital en een leuk bedrijfsfilmpje. Wij zijn erg blij met de service en het eindresultaat.
Dankjewel heren!“
Kadir E

De voordelen van Impulse Digital

Wij hebben de juiste ervaring in huis om jouw bedrijf zich te laten onderscheiden. We leveren niet alleen een visueel aantrekkelijk webdesign maar helpen je ook met het ontwikkelen van een concept, zorgen ervoor dat jij online wordt gevonden en dat jouw website gebruiksvriendelijk is.