Home      Behandelingen      Over ons      Contact      Reviews

Over AM Laser Clinic

U bent in goede handen bij onze specialisten hier in Rotterdam

Bij AM Laser Clinic staat u als klant centraal. Ons doel is om onze klanten kwalitatief specialistische behandelingen op maat te bieden. Wij streven ernaar het beste uit de behandelingen te halen en u altijd eerlijk te adviseren, zodat u als klant optimaal resultaat zult behalen.
In onze salon bieden wij onze klanten een vaste behandelaar, zodat u zich op uw gemak voelt en niet elke behandeling met iemand anders geconfronteerd hoeft te worden. Om u een fijne en comfortabele ervaring te bieden zijn hygiene en veiligheid bij ons een heel belangrijk punt. Al onze apparaten hebben het FDA keurmerk.

Soprano Ice Platinum Laser

Bij AM Laser Clinic werken wij met de Soprano ICE Platinum. Dit apparaat maakt gebruik van de HR, SHR en SHR STACK techniek.

De SHR-techniek is de techniek die het meest gebruikt wordt. Hierbij werken wij met een geavanceerde techniek waardoor de haarzakjes geleidelijk worden opgewarmd en vernietigd om toekomstige haargroei te voorkomen. Door het lage energieniveau voorkomt het apparaat het beschadigen van de huid. De laser richt zich enkel op het haarzakje en is daardoor geheel veilig bewezen.

In tegenstelling tot oudere lasertechnieken heeft de Soprano ICE Platinum een verkoelend handstuk, mede hierdoor is de behandeling pijnloos!

AM Laser Clinic staat voor u klaar

Kom bij ons langs voor een gratis proefbehandeling.

Met het laseren van je benen, gezicht, oksels, bikinilijn of andere plaatsen op je lichaam waar je ongewenst haargroei hebt, ben je definitief van het scheren en waxen af.

Copyright © 2023AM Laser Clinic

Contact

Jacques Dutilhweg 197
3065KA Rotterdam
Nederland

06 85 81 59 99
info@amlaserclinic.nl