Home      Personal training      Tarieven      Reviews     Over ons     Contact

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Bij garage gym

Personal training

WIL JIJ JE FITTER VOELEN?
Pak het dit keer écht goed en professioneel aan en huur een Personal Trainer in. Trainen in een privé studio en in alle rust aan je doelen werken. Je staat er niet alleen voor. Wij begeleiden je stap voor stap, zodat jij je doelstellingen niet alleen behaalt, maar ook behoudt.

Garage Gym (1)

Beweging is zeer belangrijk voor het verbranden van vet, sterkere spieren en een gezondere leefstijl. Verbeter je gezondheid, ervaar meer energie en creëer een lichaam waar je je comfortabel mee voelt.

Wij hebben voor iedereen een passende oplossing, en we zijn pas tevreden zijn als jij dat ook bent. 
De trainingen vinden plaats in een exclusieve privé personal training studio, dus je traint altijd in alle privacy. Je hebt geen last meer van overvolle sportscholen, maar een trainingsruimte voor jou alleen.
Met persoonlijke begeleiding helpen we jou bij het bereiken van jouw fysieke (en mentale) wensen.
Voor het behalen van de beste resultaten is het daarom belangrijk om een balans te vinden tussen je training, voeding en leefstijl.

WE MAKE YOU FEEL FIT

HIIT TRAINING

Ben jij toe aan een lichamelijke maar ook vooral mentale uitdaging en wil je snel resultaat behalen? Dan is de HIIT-training zeker iets voor jou!

KRACHTTRAINING

Krachttraining heeft als doel het behalen van een gezond en goed geproportioneerd lichaam. Je verbrandt veel calorieën en je krijgt meer energie

Cardioboxing

Tijdens Cardioboxing worden diverse elementen van het boksen en andere
vechtsporten gecombineerd met fitness. 

  • Wil jij je fitter voelen zodat je meer kan genieten van leuke activiteiten met je familie, partner of vrienden?
  • Wil jij je energieker voelen zodat je een top prestatie kan leveren op je werk?
  • Wil je pijnvrij bewegen door zowel fysiek als mentaal in balans te zijn?
  • Of wil je afvallen zodat je je lekkerder in je vel voelt?

Meld je dan nu aan bij GARAGE GYM

Reviews

Sinds kort ben ik weer terug bij Gül na een lange pauze. De training is afwisselend, leuk en uitdagend. Gül geeft duidelijke instructies hoe de oefeningen goed en correct moeten worden uitgevoerd. Ze motiveert zodanig dat ik er helemaal voor wil gaan mijn doelen te bereiken. Verder hanteert ze een holistische aanpak die zowel goed is voor mijn lichamelijke als geestelijke staat. Ik zit zoveel beter on mijn vel sinds dat ik weer terug ben. Als je echt aan jezelf wilt werken dan is Gül de person to go to.

Tamara
5/5

Echt een aanrader! Sinds een paar maanden train ik bij Gül, na 16 jaar niets aan sport te hebben gedaan. De trainingen zijn afwisselend, uniek en super leuk waardoor ik iedere week weer met veel plezier ga sporten. Gül daagt mij bij iedere training uit om net iets verder te gaan dan dat ik denk dat ik kan. Mijn conditie en kracht zijn hierdoor al enorm verbeterd. Gül heeft veel PT ervaring & kennis en is een super lieve, betrokken, professionele, geduldige en motiverende coach. Gezellig, maar ook streng als ik dat nodig heb

Mascha
5/5

Ik train nu al een jaar bij Gül. Naast mijn drukke baan waar ik veel uren aan besteed maak ik graag 2 keer per week tijd voor een training bij Gül. Ik voel mij fitter dan ooit. Mijn spiermassa is ook toe genomen en heb nu een mooi atletisch body. Blijf nog lekker trainen bij Gül. Vooral haar studio en aanpak is echt super.

Marcel
4.6/5

Het sporten bij Gul is echt top! Ze geeft goede uitleg ik ben geen ervaren sporter en hou er eigenlijk helemaal niet van maar bij Gul voel ik mij op mijn gemak en ze heeft t voor elkaar gekregen dat ik het leuk ben gaan vinden en er zelfs naar uit kijk om weer te gaan. Ik zou het iedereen aanraden om op deze manier te sporten

Arjan
5/5

Copyright © 2022 NVY Fotografie